DISC Raporları

Antagon Akademi, Wiley© ürünlerinin Türkiye temsilcisidir. Wiley’nin Everything DiSC© Sales, Five Behaviours of A Cohesive Team© ve Everything DiSC© Workplace raporlarını satın almak için aşağıdaki başlıkları inceleyerek talep formunu doldurmanız yeterli. 

DISC Raporu Talep Formu >>

Everything DISC Sales

Everything DISC Sales, satış profesyonelleri için hazırlanmış 25 sayfalık kişiye özel bir analiz raporudur. Wiley’nin Everything DiSC© Sales FORTUNE 500’ün içinde yer alan şirketlerin %80’inden fazlasında uygulanmış benzersiz bir rapordur.

Everything DiSC Sales®, satış ekibinizin tüm potansiyelini ortaya çıkarmanın anahtarıdır. Everything DISC Sales, satış ekibinizi müşteri odaklı bir güç merkezine dönüştürmek için analizler, stratejiler ve kişiselleştirilmiş eylem planlarından oluşur.

Online test sonrasında oluşturulan rapor kişiye teslim edildikten sonra Antagon Akademi uzmanları tarafından 20 dakikalık bir görüşmede birlikte analiz edilir.

“Everyhing DISC Sales” raporu için tıklayın.

The Five Behaviors of A Cohesive Team (Birbirine Bağlı Ekiplerin 5 Temel Özelliği)

5 Behaviors of A Cohesive Team, bir ekibin parçası olarak çalışan profesyoneller için hazırlanmış 25 sayfalık kişiye özel bir analiz raporudur. 

Birbirine Bağlı Ekiplerin 5 Temel Özelliği, Patrick Lencioni’nin ekip çalışmasını kişiselleştirilmiş analizlerle birleştirerek, bireylerden birbirine bağlı, güçlü ve özgün ekipler oluşturmanın yolunu açar.

Online test sonrasında oluşturulan ayrıntılı analiz kişiye teslim edildikten sonra rapor, Antagon Akademi uzmanları tarafından 20 dakikalık bir görüşmede başvuru sahibiyle analiz edilir.

The Five Behaviors of A Cohesive Team (Birbirine Balı Ekiplerin 5 Temel Özelliği) raporunu satın almak için lütfen aşağıdaki linke tıklayarak talep formunu doldurun.

“Five Behaviors of a Cohesive Team” raporu için tıklayın.

Everything DISC Workplace (DISC-İşyeri)

Everything DISC Workplace (DISC İşyeri), bir işyerinin parçası olarak çalışan kişiler için oluşturulmuş 25 sayfalık kişiye özel bir analiz raporudur.

Everything DiSC® Workplace®, çalışanların işyerinde daha etkili ilişkiler kurmasını sağlayan değerlendirmeye dayalı bir analizdir. Çalışanlar bu analizle hem kendilerini hem de işyerindeki diğer çalışanları anlamaya yönelirken, farklı kişilerin işyerine getirdiği farklı davranışsal tercih ​​ve eğilimleri takdir ederler. Bir işyerinde murum içi iletişimin artması ve kurum kültürünün yerleşmesi açısından DiSC İşyeri raporu çok önemli bir yön göstericidir.

Wiley’nin DiSC© Raporları FORTUNE 500’ün içinde yer alan şirketlerin %80’inden fazlasında uygulanmıştır. 

Online test sonrasında oluşturulan rapor kişiye teslim edildikten sonra Antagon Akademi uzmanları tarafından 20 dakikalık bir görüşmede birlikte analiz edilir.

“Everyhing DISC Workplace” raporu için tıklayın.

Scroll to Top